Åpenhetsloven

Meløy Nett AS arbeider aktivt med å innrette seg etter de kravene og forventningene Åpenhetsloven stiller. Meløy Nett AS er i gang med å gjennomføre sine aktsomhetsvurderinger, og ønsker å innpasse disse i eksisterende arbeid rundt vurderinger av eget arbeid, leverandører og forretningspartnere. Ettersom Meløy Netts forretningsområder er flere, vil komplette aktsomhetsvurderinger være tidkrevende. Vi vil alltid etter beste evne svare opp alle spørsmål jamfør informasjonsplikten i Åpenhetsloven.

De aller fleste av Meløy Netts leverandører har kontorer i Norge. Våre leverandører har dog videre et bredt spekter med egne leverandører utenfor landets grenser. Ettersom Åpenhetsloven stiller forventninger om vurderinger gjennom hele verdikjeden, vil dette kreve at Meløy Nett AS samarbeider med sine leverandører for å kartlegge og vurdere deres verdikjede.

Meløy Nett AS stiller allerede krav til sine leverandører på en rekke sosiale forhold. Disse kravene innbefatter menneskerettigheter og oppfølging av sosiale forhold fra leverandørene våre, både internt og eksternt.

For mer informasjon om Meløy Nett AS, vennligst les «Om Meløy Nett»-seksjonen på hjemmesidene våre.

Fant du ikke det du lette etter og ønsker du å komme i kontakt med oss? Send ditt spørsmål til firmapost@meloyenergi.no, og vi vil svare deg så fort som mulig.